Osztálykirándulás

yacht-klub-agard


Pár információ az agárdi osztálykirándulással kapcsolatban:
 

– szállás és étkezés ügyben Nagy András kikötővezetőt keressétek, telefonja: 30-9834499, e-mail: andras.nagy@ykase.hu. A szállás ágyneművel 6.500 Ft/fő/éj (csoportos kedvezménnyel). A szobák 4-8 ágyasak, fürdő, WC tartozik mindegyikhez. A kikötő kb. 500 m-re található az agárdi vasútállomástól, kényelmes sétával 5-10 perc.
 

Címe: 2484 Agárd, Tópart út 7/b.

– a kikötőnkből a túlpartra induló kishajó a Nadap, kapitánya Papp István, telefonja: 30-2685318, van menetrendi hajózás , de csoportok esetén külön utat is vállal.

– a túloldalon a Pákozdi Katonai Emlékparkot lehet megnézni: http://www.kempp.hu/, vagy az Arborétumot: http://www.velencei-to.hu/pakozd-sukoroi-arboretum-p-179.html. Mindkettő 1-2 km-es gyalogútra van a hajókikötőtől. Van egy kicsike kiállítás a környék élővilágáról, és van egy jó kis játszótér óriási réttel. Az emlékpark előtt megnézhetitek az emlékművet, és a Vértanúk kopjafáit.

– A Rönkvár nagyon jó egyórás elfoglaltságot kínál a Gárdony Emlékház mellett: http://www.velencei-to.hu/gardonyi-ronkvar-p-1101.html, és persze az emlékházba is be lehet menni: http://velenceito.info/latnivalok-a-velencei-to-kornyeken/gardonyi-geza-emlekhaz-agard/

– madárdal tanösvény:  http://www.velencei-to.hu/madardal-tanosveny-page-57.html. Ez a tanösvény kicsit messze van a szállástól, kb. 5 km-re, maga a tanösvény nagyon szép, csak 3 km hosszú. Ha nagyon elfáradtak a gyerekek vonattal is visszatudtok jönni a dinnyési állomásról.

Gyertek és érezzétek jól Magatokat!

Cím

2484 Agárd, Tópart u. 7/B.

Kövess minket!

Copyright © Yacht Klub Agárd 2024. | Készítette Kovács Gergely