Klubtagdíjak 2024


1. Versenyzői tagdíjak:
Ifjúsági versenyzőink, akik a klub edzőinek irányításával rendszeres edzéseken vesznek részt Optimist, Laser és Finn hajóosztályokban.
A alaptagdíj mértéke:   50.000 Ft / hó, kedvezményes tagdíj testvéreknek 45.000 Ft / hó, ami egész évben fizetendő (12 hónapon át).
Támogatói tagdíj mértéke: 55.000-60.000 Ft azoknak, akik szívesen hozzájárulnának az egyesületünk támogatásához, ezzel támogatva klub gazdálkodását.

A tagdíj fizetése: lehet havonta, negyedévente, félévente, vagy évente, lehetőleg utalással (bankszámla részletek alul).

A havi tagdíj az alábbi szolgáltatásokat foglalja magába: éves program szerinti edzéseken és a klub versenyprogramjában szereplő versenyeken való részvétel. Versenyzőink a  vitorlás kishajókat, és a vitorlákat is a klubtól kapják, azok karbantartásáról, cseréjéről a klub gondoskodik. Hajóosztályonként külön szakedző foglalkozik a gyerekekkel, edzőmotorosokat a klub biztosít, karbantartás, üzemanyag ugyancsak a klub költsége. A kikötő és a klubház facilitásait a versenyzők használhatják, ezek fenntartását a klub és a kikötő vállalja.

A hazai versenyekre nevezési díjakat, osztályszövetségi díjakat a versenyző fizeti. A külföldi versenyek esetén az azon való részvételt a klub megszervezi, az utazásokhoz a a klub edzőt, kíséretet,  kisbuszt biztosít,  megoldja a hajók kiszállítását. A külföldi versenyek költségét a havi tagdíjon felül a résztvevő sportolók szülei közt osztjuk el.

 
2.  Nagyhajós és felnőtt versenyzők tagdíjai:

Azon tagjaink akik nagyhajós versenyzők, vagy más hajóosztályokban egyénileg versenyeznek a THE-YKA színeiben.
A tagdíjak mértéke:  80.000 Ft/év.
Ez az összeg magában foglalja a Vitorlás Szövetségi versenyengedély árát is. A tagdíj maradék részéből az ifjúsági versenyzőket támogatjátok.
Diákok kedvezményes tagdíja: 40.000 Ft
Kikötővendégek kedvezményes tagdíja: 70.000 Ft

 
Bankszámla részletek:
Tihanyi Hajós Egylet, YKA alszámla
Számlaszám:  12010154-00102998-00200005 (Raiffeisen bank)
Megjegyzésbe írjátok be: név, tagdíj, (hónap)
 
Magyar Vitorlás Szövetség éves versenyengedély:
1. Ifjúsági versenyzőinknek a klub fizeti, a beszerzést az edzők intézik. Az edzésre hozzátok  le tavasszal a kitöltött versenyengedély kérő lapot, amit alább letölthettek.

2.  Felnőtt tagjaink:  A kitöltött és aláírt Versenyengedély kérő lapot juttassátok el Fábián Eszterhez (e-mailen: eszter.fabian[kukac]thesail.hu)

3.  2021-től fényképet kell feltölteni minden tagnak a Vihar rendszerbe, emailen keresztül küldjétek el ezt is.

Ha a tagdíj és a Versenyengedély kérő lap megérkezik hozzánk, regisztráljuk a versenyzőnket az MVSZ Vihar rendszerébe. Ezután tudnak az MVSZ versenyekre nevezni.

Cím

2484 Agárd, Tópart u. 7/B.

Kövess minket!

Copyright © Yacht Klub Agárd 2024. | Készítette Kovács Gergely